Djeluje li Exodermin krema? Recenzije, mišljenja i cijena

Gljivične  infekcije noktiju  i kože stopala mogu izazvati ozbiljne estetske i funkcionalne probleme . Svakako je prvo što treba učiniti poduzeti niz mjera opreza kako bi se spriječilo njegovo nastajanje, kao što su paziti na higijenu, koristiti prikladnu obuću, ne stvarati vlažna okruženja i ne hodati bosi na mjestima gdje bi se gljivice mogle razviti, poput rubova plivanja. bazeni ili tuševi u teretani.

Sve to, međutim, može se kombinirati s korištenjem specifičnog proizvoda kao što  je Exodermin  koji pomaže u prevenciji i borbi protiv gljivica na stopalima u početnoj fazi, dajući svježinu i dobrobit na duže vrijeme. U ovom članku detaljno objašnjavamo što je ovaj proizvod kako biste shvatili može li biti prikladan za vaše potrebe i na temelju recenzija onih koji su ga već isprobali.

Što je to, čemu služi i kako Exodermin djeluje

exodermin krema

Exodermin krema  (ovdje službena stranica ) je pripravak na bazi prirodnih ekstrakata , čija je funkcija da djeluje protuupalno ,  antibakterijski , antifungalno i omekšavajuće kako bi stopala u kratkom vremenu vratila zdravlje , kako bi se mogla pokaži im bez imalo srama..

Čim se nanese, ova krema daje  trenutno olakšanje koži , s efektom svježine koji traje dugo vremena ; upotrebom tijekom vremena pomaže u prevenciji i učinkovitoj borbi protiv mikoze, pa se noktima vraća njihova prirodna ljepota i zdrava boja.

Ovaj proizvod je jednostavan za korištenje , nosite ga sa sobom posvuda i ne zahtijeva recept , štoviše, budući da se prodaje izravno od proizvođača , vrlo je pristupačan u usporedbi sa sličnim kremama.

Koliko ml ima u pakiranju?

U jednom pakiranju nalazi se 50 ml kreme.

Koliko dugo traje paket?

Trajanje jednog pakiranja ovisi o upotrebi i upotrijebljenoj količini, obično je dovoljno tjednima ili čak mjesecima .

Exodermin krema: sastav – sastojci

kamilica, bijeli bor, čajevac, propolis, shea maslac

Exodermin svoju učinkovitost duguje  mješavini prirodnih sastojaka , dakle bez potencijalno štetnih farmakoloških tvari za tijelo; delikatan je sastav pa se savršeno prilagođava i  najosjetljivijoj koži . Sastojci Exodermina su: kamilica, bor, ulje čajevca, propolis i shea maslac.

Kamilica

Kamilica je jedan od najpoznatijih prirodnih lijekova koji se koristi u različitim kontekstima od davnina jer je bogata flavonoidima , vitaminima i mineralnim solima. Primijenjen lokalno, snažno djeluje protuupalno , antifungalno  i smiruje iritacije kože zahvaljujući jednom od svojih aktivnih sastojaka, chamazulenu.

bijeli bor

Zahvaljujući svojim antiseptičkim , protuupalnim i dezodorirajućim svojstvima ,  eterično ulje  Pino Silvestre koristi se u različitim kontekstima, posebno tijekom lokaliziranih masaža, uključujući i one stopala, u svrhu liječenja neugodnih učinaka mikoze .

Ulje čajevca

Dobiva se iz Melaleuca Alternifolia , biljke porijeklom s australskog kontinenta. Ulje čajevca ima mnoga svojstva koja ga čine prikladnim za razne proizvode za njegu kože i uljepšavanje . Posebno, međutim, ima snažan  antiseptički , dezinfekcijski i antifungalni učinak zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, posebno terpinenu .

Propolis

Propolis je tvar koju pčele proizvode kada se spremaju za zimu, pa je  bogata tvarima  korisnim ne samo za same pčele, već i za naš organizam. Ova tvar sadrži flavonoide, polifenole, benzojevu kiselinu, terpene i fenolne spojeve, a korištena lokalno pomaže u borbi protiv mikoza i mrlja zahvaljujući antibakterijskom , antivirusnom i antifungalnom učinku.

Shea maslac

Dobiva se iz sjemena biljke porijeklom iz Afrike; sadrže pastoznu i puterastu tvar , žućkaste boje i bogatu tvarima s protuupalnim i obnavljajućim djelovanjem na kožu. Njegov  omekšujući , hranjivi i hidratantni učinak čini ga nezamjenjivim sastojkom u kremama za uljepšavanje i preparatima za kožu.

Prednosti Exodermina

krema za mikozu stopala

Korišten svaki dan na koži i noktima , Exodermin pomaže vratiti dobrobit i svježinu stopala u kratkom vremenu.

Osobito ćete primijetiti sljedeće  prednosti *:

  • Smanjenje učinaka mikoze
  • Mekana i baršunasta koža
  • Zdravi nokti
  • Stopala namirisana i njegovana

* Rezultati nisu zajamčeni.

Zašto ga kupiti?

Na tržištu postoji mnogo proizvoda za  liječenje mikoza , no većina se temelji na farmakološkim principima, pa ih je potrebno pažljivo koristiti kako bi se izbjegle nuspojave. U slučaju Exodermina, međutim, prisutnost  prirodnih sastojaka  čini ga sigurnim za većinu ljudi .

Exodermin krema: kako se koristi?

lijekovi za mikozu stopala

Kako koristiti Exodermin detaljno je navedeno na pakiranju; da vidimo neke savjete o tome.

Kako i kada ga koristiti?

Nakon što ste temeljito oprali i osušili stopala, malu količinu kreme potrebno je umasirati dok se potpuno ne upije. Ovu operaciju treba raditi  1 ili 2 puta dnevno , prema potrebi.

Koliko dugo traje tretman?

Ovisi o početnoj situaciji, budući da se radi o prirodnom proizvodu , nema točnog vremena koje treba poštovati.

Koliko brzo se vide rezultati?

Rezultati se razlikuju od osobe do osobe, ali uglavnom se oni vidljivi vide nakon nekoliko tjedana , odmah nakon nanošenja, međutim, možete primijetiti osjećaj svježine i dobrobiti .

Kontraindikacije i nuspojave Exodermina

Tijekom uporabe Exodermina nisu utvrđene kontraindikacije ili nuspojave ; Naravno, potrebno  je pridržavati se upotrebe i doziranja  navedenog na naljepnici, bez prekoračenja doze. Nadalje, prije uporabe dobro je pročitati INCI kako biste bili sigurni da niste alergični ili preosjetljivi na jedan ili više sastojaka.

Exodermin krema: stvarne recenzije, komentari i svjedočanstva

Oni koji su isprobali Exodermin ostavili su  komentare na specijaliziranim forumima  kako bi podijelili svjedočanstva  s drugim ljudima. Ovdje smo grupirali stvarne recenzije , među najzanimljivijima, koje smo pronašli na internetu u obliku ukupnih ocjena  , ali na službenoj web stranici možete pronaći druga mišljenja o njemu.

Mišljenja i mišljenja o Exoderminu

Exodermin krema jedan je od onih proizvoda koji  nikako ne bi smjeli nedostajati kod kuće . Nažalost, zapravo, mikoza noktiju na nogama mnogo je češća nego što mislite, pogotovo ako idete u teretane ili na bazene.

Ova krema se također može koristiti preventivno za dezinfekciju ekstremiteta , možda u  slučaju dječaka  koji nose tenisice više sati dnevno, idealno mjesto za razmnožavanje gljivica. Možete ga, dakle, koristiti cijeloj svojoj obitelji kako biste imali zdrava i lijepa stopala u svim životnim dobima.

Exodermin krema: cijena i gdje kupiti

Evo nekoliko savjeta gdje kupiti Exodermin kremu i po kojoj cijeni .

Koliko?

Cijena Exodermina u ponudi je  39,00 eura , umjesto 78,00 eura ( 50% popusta na ograničeno vrijeme).

Gdje je?

Da biste naručili originalni Exodermin , morate koristiti samo  službenu web stranicu , ispunjavajući poseban obrazac za narudžbu , ovdje poveznica:

👉🏻 Službena stranica Exodermina ✅

Može li se Exodermin naći u apotekama, drogerijama, travarima ili trgovinama?

Ne , ne može se kupiti drugim kanalima osim službenim.

Radi li Exodermin ili ne? Zaključci

Exodermin sadrži specifične sastojke koji pomažu u borbi protiv mikoze  i dezinficiraju nježnu kožu stopala. Na temelju naših procjena i prikupljenih mišljenja, možemo reći da je  to proizvod koji  stvarno radi i da ga svi mogu koristiti s povjerenjem.

Kako biste ga naručili  , spojite se na stranicu putem ove poveznice  na ovoj stranici i ispunite odgovarajući obrazac s potrebnim podacima.
Kontaktirat će vas operater koji će vam dati dodatna pojašnjenja i zatim nastaviti s otpremom; paket stiže na vašu adresu za 2-5 radnih dana i možete  ga platiti  pouzećem .

Informacije sadržane u ovom članku su u informativne i reklamne svrhe; proizvod nije lijek i ne liječi bolesti. Za svaku dijagnozu morate se obratiti svom liječniku.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *