Cystenon kapsule – Cijena, mišljenja, gdje se prodaje, sastav

Suočavanje s problemima cistitisa i povezane nelagode mogu utjecati na kvalitetu života odraslih žena. Za liječenje i ublažavanje simptoma cistitisa postoji lijek koji njegov proizvođač naziva učinkovitim i moćnim. Riječ je o Cystenon kapsulama.

Čemu služi Cystenon?

50% POPUSTA – AKCIJSKA PROIZVOĐAČKA CIJENA

Proizvod dostupan u Hrvatska koji dolazi u obliku kapsula i posebno je formuliran za liječenje cistitisa, urinarnih infekcija i povezanih simptoma.

Je li moguće spriječiti cistitis?

Cistitis se donekle može spriječiti usvajanjem pravilnih navika i mjera opreza. Neke preporuke za prevenciju cistitisa uključuju:

 • Održavajte dobru osobnu higijenu, osobito nakon korištenja kupaonice.
 • Urinirajte redovito i potpuno kako biste izbjegli nakupljanje bakterija.
 • Izbjegavajte korištenje iritirajućih proizvoda u genitalnom području, poput jakih sapuna ili vaginalnih tuševa.
 • Pijte dovoljno vode kako biste potaknuli učestalo mokrenje i eliminaciju bakterija.
 • Izbjegavajte zadržavanje mokraće dulje vrijeme.

Što je Cystenon i čemu služi?

Cystenon je lijek dizajniran posebno za liječenje cistitisa. Dolazi u obliku kapsula i sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih sastojaka koji pomažu u ublažavanju simptoma cistitisa i promiču zdravlje urinarnog trakta.

Cystenon se može koristiti za:

 • Liječite simptome cistitisa.
 • Ublažavaju upalu i iritaciju urinarnog trakta.
 • Spriječiti ponovnu pojavu urinarnih infekcija.

Naručite Cystenon izravno sa službene web stranice proizvođača po promotivnoj cijeni sniženoj za 50%. Kliknite ovdje za više detalja

Kako Cystenon djeluje i koje dobrobiti nudi?

Cystenon djeluje kombinacijom prirodnih sastojaka koji djeluju sinergistički na ublažavanje simptoma cistitisa i promicanje zdravlja urinarnog trakta. Ključni sastojci Cystenona, poput crnog papra, medvjetke i brusnice, imaju antibakterijska i protuupalna svojstva, pomažu u borbi protiv bakterija odgovornih za infekcije mokraćnog sustava i smanjuju upale u mokraćnom sustavu.

Prednosti koje nudi Cystenon uključuju:

 • Ublažavanje simptoma cistitisa, kao što su bol i peckanje pri mokrenju.
 • Smanjenje upale i iritacije u urinarnom traktu.
 • Prevencija ponovne pojave urinarnih infekcija.
 • Promicanje zdravlja urinarnog trakta.

Sastav i sastojci Cystenona

Sastav Cystenona uključuje sljedeće sastojke:

 • Crni papar: ima antibakterijska i protuupalna svojstva koja pomažu u borbi protiv bakterija odgovornih za urinarne infekcije.
 • Medvjeđe grožđe: Sadrži arbutin, spoj s antibakterijskim i diuretičkim svojstvima koji može pomoći u ublažavanju simptoma cistitisa.
 • Brusnica: Poznata je po svojoj sposobnosti sprječavanja infekcija mokraćnog sustava inhibiranjem prianjanja bakterija na stijenke mokraćnog sustava.

Nuspojave i kontraindikacije

Cystenon se općenito dobro podnosi i nema poznatih značajnih nuspojava povezanih s njegovom upotrebom. Međutim, kao i kod svakog dodatka, moguće je da neki ljudi dožive individualne reakcije. Preporuča se da pažljivo pročitate etiketu proizvoda i posavjetujete se sa zdravstvenim djelatnikom prije nego počnete uzimati bilo koji novi dodatak prehrani.

Kako se uzima Cystenon?

Kako uzimati Cystenon kapsule

Preporučeni način primjene Cystenona je uzimanje 2 kapsule dnevno. Uzmite 1 kapsulu pola sata prije doručka i 1 kapsulu pola sata prije ručka. Preporuča se redovito praćenje tretmana za postizanje najboljih rezultata.

Prednosti i nedostaci Cystenona

Ispod su neke prednosti i nedostaci Cystenona:

Prednosti:

 • Pomaže u ublažavanju simptoma cistitisa.
 • Može spriječiti ponovnu pojavu infekcija mokraćnog sustava.
 • Sadrži prirodne sastojke.
 • Lako se koristi u obliku kapsula.

Nedostaci

 • Nije prikladno za trudnice i dojilje.
 • Nije namijenjen liječenju osnovnih stanja koja mogu uzrokovati cistitis.

Naručite Cystenon izravno sa službene web stranice proizvođača po promotivnoj cijeni sniženoj za 50%. Kliknite ovdje za više detalja

Gdje kupiti Cystenon u Hrvatska?

Gdje kupiti Cystenon

Cystenon se može kupiti samo putem službene web stranice proizvoda. Ne prodaje se u fizičkim ljekarnama niti u drugim internetskim trgovinama kao što su Farmacia Online Barata, Farmacia El Corte Inglés, Farmacia Principal Online, Farmacia La Botica, Farmacia San Pablo, Farmacia Ribera i Farmacia Marbella. Kako biste bili sigurni da ćete dobiti pravi i originalni proizvod, preporučuje se kupnja isključivo na službenoj web stranici.

Kako se Cystenon kupuje?

Za kupnju Cystenona slijedite sljedeće korake:

 1. Unesite službenu web stranicu proizvoda.
 2. Ispunite narudžbenicu svojim osobnim podacima.
 3. Pošaljite obrazac za naručivanje.
 4. Pričekajte da vas operater kontaktira radi potvrde narudžbe i pojedinosti o otpremi.
 5. Nakon što je narudžba potvrđena, pričekajte da proizvod bude isporučen na navedenu adresu.
 6. Plaćanje izvršite pouzećem po primitku proizvoda.

Cystenon cijena u Hrvatska

Cijena Cystenona u Hrvatska je XX eura po kutiji koja sadrži 15 kapsula. No, na službenim stranicama proizvođača trenutno je dostupan promotivni popust od 50%. To znači da Cystenon možete nabaviti po posebno sniženoj cijeni.

Mišljenja, komentari, recenzije, kritike i izjave s foruma

Mišljenja korisnika i komentari na forumima o Cystenonu uglavnom su pozitivni. Korisnici navode da je proizvod pomogao ublažiti simptome cistitisa i spriječiti ponovnu pojavu infekcija mokraćnog sustava. Također je istaknuta kvaliteta prirodnih sastojaka i jednostavnost korištenja proizvoda u obliku kapsula.

Važno je napomenuti da se individualna iskustva mogu razlikovati i rezultati možda neće biti isti za sve. Preporuča se konzultirati se sa zdravstvenim radnikom prije početka bilo kojeg suplementa.

Naručite Cystenon izravno sa službene web stranice proizvođača po promotivnoj cijeni sniženoj za 50%. Kliknite ovdje za više detalja

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *