Big Size gel za muškarce Čemu služi, gdje se prodaje, mišljenja, cijena?

Ako tražite prirodni lijek za povećanje penisa, Big Size ( Ovdje službena web stranica ) je organski pripravak s biljnim ekstraktima koji su formulirali stručnjaci na tom području. To je proizvod koji obećava jačanje muškosti i seksualno poboljšanje muškaraca. Prema mnogim mišljenjima izvrstan je multivitamin koji tijelo pokreće na postizanje visoke spolne moći.

Velika veličina

50% POPUSTA – AKCIJSKA PROIZVOĐAČKA CIJENA

Veličina penisa može izazvati mnogo zabrinutosti kod muškaraca i posljedično utjecati na seksualne odnose. Čimbenici kao što su starenje, prekomjerna tjelesna težina i pušenje mogu uzrokovati smanjenje penisa. Što to znači? Smanjenje penisa je smanjenje veličine. Takav gubitak duljine može zauvijek biti posljedica patologije, ali i loših životnih navika.

Veličina muškog člana česta je briga kod muškaraca, ali posebno kod starijih osoba, budući da su oni ti koji nakon starosti i tjelesnih promjena opažaju smanjenje veličine svojih spolnih organa.

Koji čimbenici utječu na smanjenje penisa?

Smanjenje penisa je rašireno u starijoj dobi. Međutim, postoje i drugi razlozi. Iako se ovi uzroci još proučavaju, znanost trenutno ukazuje na glavne okidače kao što su slab protok krvi, vaskularni problemi i prekomjerna tjelesna težina, koji mogu dovesti do gubitka veličine penisa, ali ne moraju biti zauvijek. Iz tog je razloga naglašena važnost toga da muškarci ostanu aktivni i traže dobru prehranu koja uključuje mnoge hranjive tvari.

Zdrav način života ne samo da može pomoći u poboljšanju seksualnog zdravlja u njegovim različitim aspektima, već također nevjerojatno pridonosi kvalitetnom zdravlju i izbjegavanju mnogih bolesti i patologija.

Što je Big Size i čemu služi?

Big Size je krema-gel koja pomaže u poboljšanju kvalitete spolnog odnosa i zadovoljstva. Ima potpunu formulaciju koja pomaže poboljšati protok krvi i ističe pozitivne učinke protiv erektilne disfunkcije. Također sadrži vitamine i minerale koji podupiru proizvodnju testosterona, što će pomoći u postizanju kvalitetnijeg i duljeg seksualnog života.

Naručite Big Size izravno sa službene web stranice proizvođača po promotivnoj cijeni sniženoj za 50%. Kliknite ovdje za više detalja

Kako djeluje gel?

Big Size je vazodilatacijski gel koji jača prokrvljenost u tom području povećavajući veličinu penisa tijekom spolnog odnosa, a na isti način sadrži i snažne tvari koje jačaju zadovoljstvo i rezultate seksualnog života.

Vazodilatatorska funkcija penisa ima velike prednosti i dobrobiti na veličinu penisa i spolni razvoj:

 • S više krvi u tkivu penisa, on će biti više istegnut.
 • Postižu se jače i postojanije erekcije.

Kako bi Big Size ispravno radio i postigao obećane rezultate, proizvođač također preporučuje poduzimanje nekih dodatnih radnji. S njima je cilj intenzivirati snagu koju proizvod ima, budući da se sastoje u poboljšanju apsorpcije i brzine djelovanja formule:

Vježbe. Predlaže se kombinirati Big Size s manualnim vježbama. One se sastoje od pravljenja delikatnih pokreta. Stavite jednu ruku preko druge kako biste potisnuli krv od baze prema glaviću penisa. Samo morate biti oprezni pri izvođenju ovih vježbi kako biste izbjegli ožiljke ili bol.

Istezanje. Preporučljivo je provoditi vježbe istezanja u kombinaciji s Big Size kremom, jer istezanje može pogodovati povećanju duljine penisa.

Koje su prednosti koje obećava?

Za muškarce koji koriste Big Size za povećanje penisa i poboljšanje svoje seksualne sposobnosti, postoje prednosti kao što su:

 • Dosegnite maksimalnu seksualnu razinu.
 • Povećajte veličinu penisa.
 • Povećajte promjer muževnog člana.
 • Snažne, nesalomljive erekcije u svakom trenutku.
 • intenzivni orgazmi.
 • Izdržljivost i seksualna snaga.

Sastav i sastojci Što sadrži?

Sastojci koje sadrži Big Size krema potpuno su prirodni i sastoje se od:

Guarana
Guarana
djeluje kao snažan afrodizijak i energizator. Također sadrži stimulativne funkcije koje djeluju na središnji živčani sustav, zahvaljujući čemu poboljšava rad.
L-arginin
L-arginin
To je aminokiselina s mnogo funkcija u tijelu. Što se tiče seksualnog zdravlja, djeluje kao prirodni vazodilatator i otpušta dušikov oksid. Izvrstan je saveznik u liječenju kardiovaskularnih poremećaja i problema s erektilnom disfunkcijom.
kontraindikacije za magnezij
Magnezij
To je mineral koji pridonosi povećanju prirodne proizvodnje testosterona. Također pomaže poboljšati odmor i san.

Nuspojave i kontraindikacije

Formula kreme Big Size ne sadrži tvari koje iritiraju kožu niti uzrokuju bilo kakvu negativnu reakciju na penisu. Proizvod je ispitan i proizvođač ga jamči kao siguran lokalni lijek za sve muškarce.

Kao opće pravilo, preporuča se samo pregledati sastav kako biste ga izbjegli ako primijetite da ste alergični ili netolerantni na neke od uključenih sastojaka.

Naručite Big Size izravno sa službene web stranice proizvođača po promotivnoj cijeni sniženoj za 50%. Kliknite ovdje za više detalja

Kako koristiti BigSize? Kako koristiti

Big Size gel treba koristiti minimalno 30 dana kako slijedi:

 • Nanesite kremu 2 puta dnevno.
 • Njegova uporaba se preporučuje neposredno prije spolnog odnosa.
 • Za nanošenje gela potrebno je uzeti dovoljnu količinu i rasporediti je po cijelom području penisa.
 • Prekrijte cijeli penis izvodeći nježnu i delikatnu masažu. 
 • Kremu ne treba uklanjati jer je napravljena da se sama upije.

Ako se nanese prije snošaja, može djelovati i kao lubrikant te dati poticaj snazi ​​tijekom akta.

Prednosti i nedostaci gela

Prednosti

 • Može pomoći kako u povećanju veličine penisa, tako iu poboljšanju seksualne potencije.
 • Korisno je za sve muškarce (bilo koje dobi).
 • To je prirodni lijek bez nuspojava.
 • Ima jednostavnu primjenu.

Nedostaci

 • Povećanje penisa nije trajno.
 • Djeluje samo ako se koristi prema uputama za uporabu.

Velika veličina u odnosu na Rhino Gold Gel

Big Size i Rhino Gold Gel 2 su najčešće korištena online besplatna lijeka ne samo u Španjolskoj nego iu mnogim zemljama kao saveznici za povećanje veličine muškog člana i poboljšanje seksualne sposobnosti muškaraca. Mnogi muškarci se pitaju koji je najbolji, ali odgovor ovisi o karakteristikama koje netko ima i nudi, stoga vam u sljedećoj tablici prikazujemo neke usporedbe:

Velika veličina Rhino zlatni gel
Velika veličina Rhino Gold Gel Cijena
Format Format
Gel-krema Gel
Prednosti Prednosti
Povećanje veličine penisa i jačanje muške seksualnosti. Povećanje veličine penisa, seksualni stimulans i jačanje erekcije.
Dostupnost Dostupnost
Španjolska Španjolska
Cijena Cijena
39 eura 49 eura
Službena stranica Službena stranica

Gdje kupiti Big Size u Španjolskoj?

Velika veličina dostupna u Španjolskoj

Big Size je proizvod koji se već prodaje u Španjolskoj, ali samo preko službene web stranice . Muškarci koji ga žele kupiti trebali bi to učiniti samo na ovaj način, budući da je to jedina metoda koja jamči da neće biti žrtva Big Size prijevare.

Kako kupiti Big Size?

Da biste kupili Big Size izravno od proizvođača, samo morate pristupiti njegovoj službenoj web stranici i slijediti ova 3 koraka:

 • Ispunite obrazac za kupnju.
 • Potvrdite narudžbu.
 • Zaprimite proizvod i izvršite plaćanje.

Naručite Big Size izravno sa službene web stranice proizvođača po promotivnoj cijeni sniženoj za 50%. Kliknite ovdje za više detalja

Cijena velike veličine Koliko košta?

Big Size ima 50% popusta . Ovo sniženje se ostvaruje kupnjom proizvoda putem web stranice proizvođača. Na zahtjev, ovaj popust će se primijeniti odmah:

Redovna cijena: 78€

Promotivni trošak: 39 €

Što kažu mišljenja, komentari, recenzije, kritike, svjedočanstva foruma?

Na forumima ima mnogo Big Size recenzija koje jamče da je izvrstan saveznik za poboljšanje stanja penisa. Te se kritike sastoje od opisa njegovog djelovanja, učinaka i iskustava stečenih primjenom proizvoda. U nastavku možete pročitati neke od njih:

pozitivna mišljenja

 • Proizvod proizvodi veliko povećanje energije.
 • Formula pojačava krutost penisa.
 • Tijekom spolnog odnosa penis se stimulira i postiže izvrsna erekcija.
 • Performanse se brzo povećavaju.

negativna mišljenja

 • Penis se ne povećava, ono što se povećava je ukočenost tijekom spolnog odnosa.
 • Ne daje uvijek efekte.
 • Nije dostupno lokalno.

Česta pitanja

Može li se nabaviti u mercadoni?

Velika veličina nije zajamčena u mercadoni.

U kojoj ljekarni u Španjolskoj to prodaju?

Ljekarne u Španjolskoj nemaju na raspolaganju Big Size.

Mogu li ga naručiti na amazonu ili ebayu?

Ne preporučuje se kupnja Big Size preko posrednika.

U koje vrijeme se može naručiti Big Size?

Službena web stranica Big Size uvijek je dostupna za praćenje narudžbi.

Ima li popust vremensko ograničenje?

Promocija s popustom od 50% traje ograničeno vrijeme.

Naručite Big Size izravno sa službene web stranice proizvođača po promotivnoj cijeni sniženoj za 50%. Kliknite ovdje za više detalja

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *